OneXOX

OneXOX
Jimat2Laju1Jimat3

 Anda ada MASALAH-MASALAH seperti berikut?? 

  1.  Kadar panggilan yang membebankan (Sehingga 36sen walaupun miss call)
  2. Data yang terlalu perlahan
  3. Penggunaan kuota data yang meragukan
  4. Kualiti panggilan yang teruk
  5. Kredit kena tolak tanpa sebab
  6. Caj tersembunyi yang membebankan
ONEXOX boleh membantu anda
Lebih Penjimatan Tanpa Caj Tersembunyi Dengan ONEXOX
Panggilan
Tahukah anda? 80% daripada panggilan yang dibuat oleh masyarakat Malaysia ialah dibawah 30 saat TETAPI kebanyakkan telco prepaid mengenakan caj per 1minit-3minit untuk setiap panggilan. Call bawah 30saat pun kena caj seminit. BERBEZA dengan ONEXOX, anda call bawah 30saat, hanya caj bawah 30saat yang dikenakan sebab tu ONEXOX menjimatkan. Cuba guna ONEXOX macam biasa dan tengok berapa anda jimat dalam tempoh sebulan, pasti anda akan tersenyum lebar dihujung bulan nanti insyaAllah.
JimatCallPerbandinganKadarPanggilan
PelanData
Line terlalu perlahan? Loading memanjang? Nak guna data kena duduk tepi bangunan, balik kampung tak dapat data dan banyak lagi masalah yang dihadapi oleh ramai pengguna talian mudah alih. Atasi masalah tersebut dengan ONEXOX untuk data yang lebih LAJU, STABIL & JIMAT!!! KINI DENGAN 4G
30GB free
PERCUMA 500MB data Season Pass setiap bulan (selama 60 bulan) apabila anda membuat topup terkumpul RM30
Season Pass tu macam mana?
  1. Season pass bertindak sebagai store anda.
  2. Data yang dibeli, boleh disimpan lama (ikut tempoh sah kredit)
  3. Boleh guna data yang dibeli sikit-sikit (Contoh 500mb/bulan)
  4. Boleh kongsi data ke mana-mana nombor ONEXOX lain (caj 50sen)
super-sp-a3-mly-jpg

Lebih nilai dan lebih penjimatan untuk SEMUA user ONEXOX ketika Season Pass Happy Hour

spdataappseasonpass
PLAN DATA BIASA

Download Percuma: Video Tutorial Urus DATA Cara Pro! 

Ingin urus DATA mobile cara pro? Download video ini sekarang

privacyVideo link akan diberikan melalui emel. Sila semak emel anda
Sah Kredit
Kredit expired? Asyik kena topup jer sedangkan kredit banyak lagi? Sedarkah anda, sebenarnya anda DIPAKSA untuk topup setiap bulan untuk menggunakan servis talian tersebut. Hilangkan PAKSAAN tersebut dengan ONEXOX, guna kredit selagi ada tanpa perlu topup (2 Tahun 4 Bulan) DAN lebih istimewa lagi, setiap kali anda topup, tempoh sah kredit akan bertambah.
TempohSah
Famili Rakan
Kebanyakkan telco menawarkan kadar istimewa ke beberapa nombor yang sama talian sahaja, malah ada yang tidak langsung menawarkan keistimewaan tersebut. Berbeza dengan ONEXOX, kadar rata istimewa diberikan kepada 10 nombor dari MANA-MANA RANGKAIAN (termasuk talian tetap seperti rumah dan pejabat) sememangnya menjimatkan pengguna.
familirakan
User Get User
Biasanya kalau kita berpuas hati dengan sesuatu servis dan kita pula sarankan kat kawan-kawan dan keluarga, apa yang kita dapat? Kebiasaannya tak dapat apa-apa pun, cuma kepuasan berkongsi dengan yang lain. BERBEZA dengan ONEXOX, setiap kawan atau keluarga yang kita sarankan untuk guna ONEXOX, kita akan dapat 5% daripada nilai topup rakan tersebut dan ianya akan berterusan. Silap-silap, kita tak perlu dah nak topup bulan-bulan dan semuanya akan jadi percuma.
UGU
Senang
Anda tak perlu ingat segala kod SMS dan lain-lain. Hanya dial *150# untuk akses menu ONEXOX dan segala keperluan anda boleh diselesaikan disitu.
Screenshot_2016-02-24-10-29-27
patuh-syariah
sijil-patuh-syariah14207581_10154535376022417_7932809593920782748_o

Pada 9 Sept 2016 yang lalu, selamat saya mewakili Jawatankuasa Shariah Onexox Sbn Bhd menyerahkan sijil kepatuhan Syariah kepada produk telekomunikasi Onexox dan sistem onesys, plan perniagaannya dan yang berkaitan. Saya dan Dr Nizam Abd Kadir telah pun membuat benerapa pindaan agar semua kontrak, borang dan lain2 bertepatan hukum syara’ setakat ilmu yang kami miliki. Kini anda semua boleh menyertai onexox dan menjadikan penjualan kad mereka sebegai sumber pendapatan tambahan. Insha Allah walhamdulillah. Sumber FB Ustaz Zaharuddin: Klik

TestimonitestiMy5Jimat1testi1testi3- Kampung Bukit Tok Gula kedahtestiMy1t1t2t3t4t5t6t7testiMy8usahasama
Model perniagaan dan plan ONEXOX mempunyai potensi yang besar sehingga dapat menarik beberapa syarikat & persatuan untuk menjalankan usahasama12992930_10154168522189479_1314402292_nONEXOX – JDT
bank-islamONEXOX – Bank Islam

Murah, Jimat & Untung